Bezlepkový fitness chléb s mrkví 300g
Bezlepkový fitness chléb s mrkví nadchne všechny příznivce odlehčeného stravování. Chléb se hodí ideálně ke snídani, na svačinu, ale i na lehkou a vyváženou večeři po vašich sportovních aktivitách. Vzhledem k tomu, že neobsahuje mléko ani vejce, potěší i vegany a alergiky na laktózu. Chléb si nejlépe vychutnáte s vaší oblíbenou pomazánkou.
Chléb je bez lepku, laktózy, vajec, ořechů, sezamu a sóji.
Bezlepkový fitness chléb s mrkví
Složení: karamelový sirup, řepkový olej, sladká lupinová mouka, zahušťovadlo: guma guar, sůl, sirup z invertního cukru (cukr, voda), slupky psyllia, dextróza, karamelový prášek (karamel, maltodextrin), fermentovaný kukuřičný škrob, emulgátor: slunečnicové lecitiny, konzervant: propionát vápenatý. Pečeno s přírodním kváskem.
V závodě se zpracovávají vejce, sója, ořechy, mléko a sezam.
Doba trvanlivosti:
Při správném skladování má bezlepkový chléb trvanlivost přibližně 4 měsíce.
Tip:
V případě potřeby doporučujeme plátky bezlepkového trvanlivého chleba na několik sekund ohřát v mikrovlnné troubě nebo je krátce opéct či opéct. Tím se zachová čerstvost výrobku.
Výživová hodnota ve 100g:
Energetická hodnota: 1004 kJ / 238 kcal
Tuk: 3,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 42,9 g
z toho cukr: 5,6 g
vláknina: 7,6
bílkoviny: 4,2 g
Sůl: 1,3 g
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Vyrobeno v Německu.
Hmotnost: 300 g
Výrobce:
Poensgen Brot GmbH
Dürwißer Str. 38
D-52249 Eschweiler
Již přes 35 let vyrábí 2.generace rodinné firmy Poensgen (Německo) mouky, čerstvé i trvanlivé pečivo pro osoby s bezlepkovou dietou. Jejich produkty získávají významná potravinářská ocenění. Vzhledem k tomu, že vyrábí výhradně bezlepkové pečivo, je vyloučena jakákoliv kontaminace. Zaručená bezlepkovost je pravidelně potvrzována kontrolou uznávaných laboratoří.
Dlouholeté zkušenosti s tradiční řemeslnou výrobou bezlepkového pečiva se odrážejí v bohatém sortimentu vysoce kvalitních produktů dle motta: „Bezlepkový chléb musí vypadat, vonět a chutnat jako běžně vyráběný chléb“.