Bezlepkové směsi na pečení
Ať už k snídani, k přestávce nebo k večerní svačině - s našimi směsmi bezlepkové mouky si nyní můžete snadno upéct své oblíbené bezlepkové chleby, housky, buchty a koláče doma.
Pro všechny, kteří jsou kreativní a rádi si upečou sami, jsou namíchány speciální směsi mouk, ať pro pečení sladkého bezlepkového pečiva, tak pro pečení bezlepkových chlebů a žemlí. Vyzkoušejte - je to více než jednoduché. Jen nezapomeňte, že s bezlepkovou moukou se mnohem hůře pracuje, neboť má jiné vlastnosti, než ostatní mouky. Důležitá je správná teplota použitých surovin. Proto v receptu použijte vždy velmi studenou vodu! Upečený chléb můžete po plátcích zamrazit a v případě potřeby rozmrazit při pokojové teplotě nebo v troubě při 200°C.
Pojďme na to!

Máte rádi celozrnný chléb se spoustou semínek? Pak určitě vyzkoušejte bezlepkovou směs na pečení celozrnného chleba. Budete potřebovat pouze droždí a vodu a získáte 750 g...

Není nad to, upéct si sám svůj chléb nebo žemle, kdykoliv na ně dostanete chuť. K tomu se hodí naše bezlepková směs na pečení celozrnného chleba a žemlí. Budete potřebovat pouze...

Z této směsi vykouzlíte vynikající chléb, koláče, pečivo, těstoviny a omáčky. Směs je vytvořena tak, aby se dala použít i pro recepty s běžnou moukou. Nahraďte množství...