Bezlepkové máslovo-čokoládové sušenky 150g

Značka: Poensgen

Bezlepkové máslovo-čokoládové sušenky jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího másla a čokolády. Jsou velmi jemné s lahodnou čokoládovou chutí, nepoznáte, že jsou bez lepku. Ideálně se hodí ke kávě i čaji, na cesty nebo i na slavnostní party. 

Sušenky jsou bez lepku, vajec, ořechů a sezamu.

Dostupnost Skladem
Kód: K0241
79 Kč 68,70 Kč bez DPH 52,67 Kč / 100 g
Bezlepkové máslovo-čokoládové sušenky 150g
Značka: Poensgen
Poe Post 1000x1000 Schokokekse
Novinka BZL Bez vajec

Bezlepkové máslovo-čokoládové sušenky

Složení: bezlepkový pšeničný škrob, mléčná čokoládová poleva (25%), (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt), glukózový sirup, přepuštěné máslo (12 %), cukr, voda, sladká lupinová mouka, zahušťovadlo: guma guar, sušená sladká syrovátka, sušené odstředěné mléko, dextróza, emulgátor: slunečnicové lecitiny, sůl.

V závodě se zpracovávají vejce, ořechy a sezam.

Trvanlivost: Při správném skladování má bezlepkové pečivo trvanlivost přibližně 12 měsíců.

Výživová hodnota ve 100 g:

Energetická hodnota: 2154 kJ (515 kcal)
Tuk: 26,1 g z toho nasycené mastné kyseliny: 17,1 g
Sacharidy: 65,0 g
z toho cukr: 31,5 g
vláknina: 1,5 g
bílkoviny: 4,1 g
sůl: 0,2 g

Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Hmotnost: 150 g    Vyrobeno v Německu 

Výrobce:

Poensgen Brot GmbH
Dürwißer Straße 38

D-52249 Eschweiler

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové sladké pečivo
Hmotnost: 0.15 kg

Již přes 35 let vyrábí 2.generace rodinné firmy Poensgen (Německo) mouky, čerstvé i trvanlivé pečivo pro osoby s bezlepkovou dietou. Jejich produkty získávají významná potravinářská ocenění. Vzhledem k tomu, že vyrábí výhradně bezlepkové pečivo, je vyloučena jakákoliv kontaminace. Zaručená bezlepkovost je pravidelně potvrzována kontrolou uznávaných laboratoří.

Dlouholeté zkušenosti s tradiční řemeslnou výrobou bezlepkového pečiva se odrážejí v bohatém sortimentu vysoce kvalitních produktů dle motta: „Bezlepkový chléb musí vypadat, vonět a chutnat jako běžně vyráběný chléb“.