Bezlepkové farmářské žemle 2x75 g

Značka: Poensgen

Trvanlivé bezlepkové farmářské žemle, v praktickém balení po 2 ks se ideálně hodí na snídaně a svačiny jak doma tak ve škole či na cestách. Vzhledem k tomu, že neobsahují žádnou živočišnou složku, mohou si je vychutnat i vegani.


Žemle jsou bez lepku, laktózy, vajec, ořechů, sezamu a sóji.

 

 

Dostupnost Skladem
Kód: K0191
60 Kč 52,17 Kč bez DPH 40 Kč / 100 g
Bezlepkové farmářské žemle 2x75 g
Značka: Poensgen
Farmářská bagetka
Novinka BZL Lactose Free

Bezlepkové farmářské žemle

Složení: bezlepkový pšeničný škrob, voda, lněná mouka, droždí, rostlinný olej (řepkový), sladká lupinová mouka, cukr, zahušťovadlo: guma guar, slupky psyllia, sůl, emulgátor: slunečnicové lecitiny, karamelový prášek (karamel, maltodextrin), dextróza, fermentovaný kukuřičný škrob. Pečené z přírodního kvásku.

V závodě se zpracovávají také vejce, sója, mléko, ořechy a sezam.

Tip:
Doporučujeme bezlepkové trvanlivé pečivo na několik sekund ohřát v mikrovlnné troubě nebo je krátce opéct či toustovat. Tímto dosáhnete maximální čerstvosti výrobku.

 

Výživová hodnota ve 100g:
Energetická hodnota: 1070 k J / 254 kcal
Tuk: 4,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 47,7 g
z toho cukr: 3,8 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: 1,2 g

 

Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Hmotnost: 2x75 g     Vyrobeno v Německu

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové žemle, bagety, bagels
Hmotnost: 0.15 kg

Již přes 35 let vyrábí 2.generace rodinné firmy Poensgen (Německo) mouky, čerstvé i trvanlivé pečivo pro osoby s bezlepkovou dietou. Jejich produkty získávají významná potravinářská ocenění. Vzhledem k tomu, že vyrábí výhradně bezlepkové pečivo, je vyloučena jakákoliv kontaminace. Zaručená bezlepkovost je pravidelně potvrzována kontrolou uznávaných laboratoří.

Dlouholeté zkušenosti s tradiční řemeslnou výrobou bezlepkového pečiva se odrážejí v bohatém sortimentu vysoce kvalitních produktů dle motta: „Bezlepkový chléb musí vypadat, vonět a chutnat jako běžně vyráběný chléb“.