Bezlepkový bagel se sezamem 2x75 g
Překvapte své přátele na party a naservírujte jim caprese bezlepkový bagel nebo proscuitto bezlepkový bagel s grilovaným chřestem. Vzhledem k tomu, že bagel neobsahuje žádnou živočišnou složku, můžete ho podávat i ve veganské variantě. Bagel je posypán sezamovým semínkem nejvyšší kvality, stejně tak jako ostatní suroviny, ze kterých je poctivě upečen.
Bagel je bez lepku, laktózy, vajec, ořechů a sóji.
Bagel se sezamem bez lepku a bez laktózy
Složení: bezlepkový pšeničný škrob, voda, lněná mouka, droždí,
rostlinný olej (řepkový), sezam (2%), sladká lupinová mouka, cukr,
slupky psyllia, zahušťovadlo: guma guar, sůl, emulgátor: slunečnicový lecitin,
dextróza, fermentovaný kukuřičný škrob. Pečené z přírodního kvásku.
V závodě se zpracovávají vejce, sója, ořechy a mléko.
Výživová hodnota ve 100g:
Energetická hodnota: 1120 kJ (267 kcal) Tuk: 7,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 1,0 g
Sacharidy: 42,1 g z toho cukr: 2,3 g
Vláknina: 5,2 g Bílkoviny: 4,6 g Sůl: 1,1 g
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu při pokojové teplotě.
Hmotnost: 2x75 g Vyrobeno v Německu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Bezlepkové žemle, bagety, bagels |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Již přes 35 let vyrábí 2.generace rodinné firmy Poensgen (Německo) mouky, čerstvé i trvanlivé pečivo pro osoby s bezlepkovou dietou. Jejich produkty získávají významná potravinářská ocenění. Vzhledem k tomu, že vyrábí výhradně bezlepkové pečivo, je vyloučena jakákoliv kontaminace. Zaručená bezlepkovost je pravidelně potvrzována kontrolou uznávaných laboratoří.
Dlouholeté zkušenosti s tradiční řemeslnou výrobou bezlepkového pečiva se odrážejí v bohatém sortimentu vysoce kvalitních produktů dle motta: „Bezlepkový chléb musí vypadat, vonět a chutnat jako běžně vyráběný chléb“.